Cartagena, 231 – 239 Barcelona. — 934 351 010escola@tabor.cat

Erasmus In School

Fa un parell de mesos es van posar en contacte amb nosaltres els coordinadors del programa Erasmus de Barcelona, explicant-nos que el cap de setmana del 10 de març es reunirien a la nostra ciutat tots els Erasmus que enguany participen del programa a Espanya. Ens demanaven passar un matí amb nosaltres compartint cultura i llengua i ens va semblar fantàstic. Finalment, vam estar els triats d’entre les escoles de Barcelona que van accedir a rebre’ls.

Erasmus in School from Escola Tabor on Vimeo.

El divendres 10 van venir a l’escola 50 estudiants de diferents nacionalitats, es van dividir en grups per explicar a les classes d’on venien, què feien aquí i en que consisteix estudiar fora del teu país.

Els nostres alumnes els van oferir pa amb tomàquet i fuet i després vam sortir al pati per participar en una gimcana. Com a cloenda els alumnes de 4t van ballar el ball de bastons i una sardana a la que es van afegir tots els europeus.

Els alumnes van valorar l’activitat molt positivament i van viure la jornada amb alegria i moltes ganes de participar en totes les propostes.