Cartagena, 231 – 239 Barcelona. — 934 351 010escola@tabor.cat
Nou curs de Català

Nou curs de Català

Tota l’informació del curs a: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona/noticies.html?ID=20041

Es tracta d’un curs molt especial perquè des del principi s’ha organitzat amb molta il·lusió unint els esforços dels pares i les mares de l’AFA de l’escola, amb els dels professors, i la dinamitzadora del CNL.

Aquest mes de gener ha començat un curs de bàsic 1 a l’Escola Tabor de Barcelona, al carrer Cartagena. És un curs molt especial perquè des del principi s’ha organitzat amb molta il·lusió unint els esforços dels pares i les mares de l’AFA de l’escola, amb els dels professors, i la dinamitzadora del CNL de l’Eixample que s’ha encarregat que aquest curs es pugui dur a terme finalment.

Aquesta il·lusió ha estat traduïda, un cop hem aconseguit engegar el curs, en una assistència i motivació per totes parts espectacular. Els alumnes que hi venen són en gran part pares, mares i familiars dels nens de l’escola, però també hi ha algun alumne de fora que s’ha integrat amb el grup perfectament.

Hi ha aprenents de Veneçuela, l’Argentina, Algèria, el Marroc, Irlanda, Perú, Colòmbia… i tot ser d’orígens molt diversos, comparteixen la il·lusió per aprendre cada classe una mica més i dur-ho a la vida diària.

Enhorabona i benvinguts, estudiants!

Tota l’informació del curs a: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona/noticies.html?ID=20041