Cartagena, 231 – 239 Barcelona. — 934 351 010escola@tabor.cat

ANGLÈS – P4 a 6è

A l’escola comencem l’aprenentatge de l’anglès a P4. Els alumnes d’educació infantil acudeixen a les classes d’anglès en mitjos grups per tal de poder treballar la llengua oralment mitjançant contes, jocs i activitats motrius. És molt important en aquesta etapa que s’acostumin a viure la llengua anglesa com un joc.

A primària seguim donant molta importància a la llengua oral i en tots els cursos es treballa  lligant llengua i realitat. Per això, comencem a treballar petits projectes interdisciplinaris en anglès.

Gaudim d’una auxiliar lingüístic, una persona nativa que treballa en petits grups la conversa, és necessari que els alumnes vegin l’anglès com una llengua viva a l’escola.

A partir de 4t de primària realitzem tallers de plàstica en anglès.

Intentem trobar activitats engrescadores cada curs per tal de treballar la llengua anglesa. Per exemple hem organitzat tallers de danses escoceses, activitats de màgia, teatre, tallers de cuina. Enguany participem en el programa  “Erasmus in schools”  i ens visitaran un grup d’estudiants europeus per explicar-nos de quin país venen, els trets més importants de les seves cultures i ens organitzaran una gimcana.

Si voleu saber més coses, aquí us deixem l’enllaç de la nostra wiki: http://englishtabor.wikispaces.com/