Cartagena, 231 – 239 Barcelona. — 934 351 010escola@tabor.cat

Comissió de Festes

 

Durant el curs 2015/16 vam iniciar un nou projecte a l’AFA de l’escola, aquest és: la comissió de festes. Aquesta comissió és fruit de la il·lusió d’un grup de pares i mares amb moltes ganes de fer actes i festes per a que puguin gaudir tots els infants de l’escola, els seus pares i mares, l’equip docent i tots aquells que tinguin ganes de participar d’elles.

Durant el primer any la comissió va participar a la trobada d’entitats del barri per donar-nos a conèixer i vam ajudar en algunes festes de l’escola.

Aquest any ha ajudat en l’organització de les següents festes de l’escola: Cantada de Nadal i Sant Jordi , juntament amb la direcció del centre i el festival de final de curs amb Servi Tabor. La comissió va organitzar la festa de Carnestoltes amb una gran Batukada a càrrec de Escuela de Percusión, on els pares de sisè van col·laborar amb una paradeta de bar per a tots els assistents a la festa i un concurs de disfresses.

La comissió de festes ha iniciat un nou projecte juntament amb l’escola en el que a partir dels cap grossos que ja teníem s’han creat els nous gegantons. El proper 20 de maig es farà la gran festa d’inauguració dels gegantons on els alumnes de l’escola els batejaran. En dita festa estan convidats els gegants de la Sagrada Família que ens faran de padrins, així com també altres colles que ens acompanyaran en el cercavila A partir d’aquí es crearà una colla gegantera amb alumnes i pares de l’escola per a poder dur els gegantons a trobades com la de Santa Eulàlia a Barcelona que és la trobada més important de gegantons de Barcelona.

A més a més tenim com a projectes de futur fer una parella pel gegantó, així com fer una coral de pares de l’escola o un grup de teatre entre d’altres iniciatives.

Per tot això esteu tots convidats a formar part de les iniciatives que anirem proposant de les quals se us anirà informant, així com també de les propostes que ens feu arribar a la comissió al nostre correu electrònic, festes_afa@tabor.cat.

Esperem la vostra participació!

La comissió està constituïda per:

  • Esther Aparicio
  • Xavi Aymerich
  • Montse Boleda
  • Mireia Cusó
  • Almudena Díaz
  • Sandra Espitia
  • Jordi López
  • Montse Solè
  • Sandra Teixidó