Cartagena, 231 – 239 Barcelona. — 934 351 010escola@tabor.cat

Escola Inclusiva

La Comissió d’Escola Inclusiva de l’AFA es troba en funcionament des de fa 5 anys i en aquests cursos hem portat a terme una seguit d’activitats de sensibilització vers la diferència dirigida als alumnes, als mestres i a les famílies.logo-viatgera

Una ha estat la Maleta Viatgera amb un material per parlar a casa tota la família, llegir el conte plegats i escriure o dibuixar a la llibreta que compartim amb la resta de famílies. Els missatges que escriviu pares i nens són emocionants i estem molt contentes de veure com entre tots ens respectem, admirem i aprenem cada dia.

Altres activitats han estat a partir de Tallers que es fan a l’aula de tots els nens; jocs, teatre, gossos pigall, esport adaptat, i també de prevenció del bullying amb Pallapupas.

Com veieu el projecte és engrescador,  l’Ajuntament de Barcelona ens dóna una subvenció cada curs, ha estat guardonat amb un premi extraordinari de la FAPAC i la Fundació Bofill va publicar un article a la seva web. A nivell institucional el Districte de Ciutat Vella ens va visitar per implantar-ho a les seves escoles i des del Departament d’Ensenyament estan recomanant que es formin a totes les Escoles.

Les activitats són subvencionades per l’Ampa Tabor i per l’Ajuntament de Barcelona per l’entitat temps i, gestionades per la comissió d’escola inclusiva, per aquest motiu és gratuïta pels pares. En total tenen un cost important.

Totes van encaminades a sensibilitzar o tractar aspectes de diversitat.

La comissió està constituïda per:

  • Blanca Botey
  • Eva Cebollero
  • Victoria Espinosa
  • Sònia Pla
  • Marta Rodrigo
  • Elpida Theadorakakou
  • Alicia Tudela 

Contacte: inclusiva_afa@tabor.cat

Twitter: @HOLAINCLUSIVA