Escola Inclusiva

Escola Pública d'Infantil i Primària

 

La comissió inclusiva està preparant aquest any diferents activitats tant per a les famílies com per a la comunitat educativa de la nostra escola.

Els àmbits en els quals volem treballar inclouen temes com la cooperació, la inclusió  de necessitats específiques per a cada infant, la interculturalitat  i la participació activa de les famílies en la vida de l’escola.

Estem preparant xerrades formatives sobre diverses matèries que creiem interessants per a una visió integral de l’aprenentatge. Entre d’altres, es parlarà de  llenguatge  inclusiu, mediació, resolució de conflictes, xarxes socials, assetjament escolar, discriminació de gènere, autoritat i límits, i molt mès.

Tenim en marxa ja, el projecte de la Maleta Viatgera, que convida a les famílies de l’escola a una lectura sobre inclusió i diversitat junt amb la seva filla o fill.

Altres projectes són la organització de taules rodones , cafè-tertúlia, cinema-fórum sobre aquests aspectes que hem mencionat i la organització del dia de la interculturalitat con la Tabor de las Culturas!

Necesitamos voluntarios, apúntate y escríbenos a: 

 inclusiva.tabor@gmail.com 

Todos juntos!

Twitter: @HOLAINCLUSIVA

 

traductor »