El servei de mitja pensió de l’escola Tabor esta gestionat per l’empresa Servitabor S.L, des de l’any 1999.
El temps de migdia és un temps educatiu. Proposem un menjador ecològic, sostenible i de proximitat. Entenem l’àpat com un fet social, on cal potenciar l’autonomia del nen/a i l’ interès per una alimentació saludable, aprenguin a menjar de forma correcta, adquireixin els hàbits higiènics relacionats amb el menjar.
Menú menjador
Disposem de cuina pròpia i el menjar que s’hi elabora és revisat per una dietista per tal de garantir que és adequat i equilibrat. A més a més Salut Pública cada curs fa una valoració del menús que confecciona Servitabor
Des del moment en què s’elabora el menjar fins que es distribueix als alumnes, es tenen presents les variants dels menús per al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, creences religioses o per qualsevol altre situació que requereixi alguna modificació de la dieta
Les fruites i verdures són de proximitat, el llegum, la pasta integral i l’arròs integral son de procedència ecològica. També comptem amb un proveïdor de peix blau fresc desespinat.
L’equip de monitors/es està contractat directament des de Servitabor, cosa que facilita poder triar perfils adequats a les nostres necessitats.
Per consultar els menús mensuals o qualsevol informació addicional que us calgui, ho trobareu al web: