Història

L’Escola Tabor va iniciar la seva activitat docent l’any 1968. Era de titularitat privada i, inicialment, estava ubicada al carrer Navas de Tolosa 324. Amb els anys, l’Escola va anar creixent i l’edifici del carrer Navas es va destinar a Preescolar, mentre que les aules d’EGB varen passar a ocupar diferents cases del Passatge Oliva.

Més endavant, el centre va esdevenir una cooperativa mixta de pares i mestres, fins que el setembre del 1987 es va integrar, juntament amb altres escoles del col·lectiu CEPEPC, a la xarxa d’Escoles Públiques de la Generalitat. Tot i així, no va ser fins el setembre del 1996 quan l’Escola va ocupar l’actual edifici del carrer Cartagena (barri de l’Eixample Dret), passant també llavors, a ser de doble línia. Actualment, el Consorci d’Educació de Barcelona, ens públic format per l’Ajuntament i la Generalitat, la gestiona.

Actualment, l’escola es troba ubicada la dreta de l’Eixample, al barri de la Sagrada Família. Aquest és un barri cèntric de la ciutat de Barcelona, densament poblat i força turístic. Disposa d’un nombre considerable d’equipaments culturals, espais d’oci i llocs històrics.

 

 

traductor »
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial