MENJADOR - ESPAI DEL MIGDIA

L’espai de migdia és l’espai interlectiu que va des de les 12.30 h a les 15 h. Aquest espai inclou el moment del menjar i també d’altres propostes pedagògiques. Amb l’objectiu que els infants visquin coherentment tots els moments que passen a l’escola és important que es respectin en aquest espai també els principis que caracteritzen l’essència del projecte pedagògic de l’escola Tabor.

L’espai del migdia és gestionat per l’empresa Servitabor S.L, des de l’any 1999.

 

L’equip de monitors/es és contractat directament des de Servitabor, cosa que facilita poder triar perfils adequats a les nostres necessitats.

 

 
 

MENÚ DEL MENJADOR

Disposem de cuina pròpia i el menjar que s’hi elabora és revisat per una dietista per tal de garantir que és adequat i equilibrat. A més a més, Salut Pública cada curs fa una valoració dels menús que confecciona Servitabor.

En aquest espai, proposem un menjador ecològic, sostenible i de proximitat. Entenem l’àpat com un fet social, on cal potenciar l’autonomia del nen/a i l’ interès per una alimentació saludable, que aprenguin a menjar de forma correcta i adquireixin els hàbits higiènics relacionats amb el menjar.

Des del moment en què s’elabora el menjar fins que es distribueix als alumnes, es tenen presents les variants dels menús per al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, creences religioses o per qualsevol altra situació que requereixi alguna modificació de la dieta.

Les fruites i verdures són de proximitat, el llegum, la pasta integral i l’arròs integral són de procedència ecològica. 

Per consultar els menús mensuals i/o qualsevol altra informació addicional a www.servitabor.com